De voorbereidingen zijn in volle gang

Meteen na de zeer succesvolle eerste editie van de viering van de Slag op de Zuiderzee vorig jaar, is er doorgepakt en is er een wensenprogramma voor het jubileumjaar 2023 samengesteld. Natuurlijk gaat Hoorn het groots vieren dit jaar. Omdat de vrijheid gevierd mag – nee moet – worden. Dat zien we nog dagelijks om ons heen. De viering van de Slag is niet alleen een herdenking van een historische gebeurtenis maar we staan ook stil bij gevoelens van vrijheid en onvrijheid die in onze wereld en onze maatschappij tot op de dag van vandaag nog steeds bestaan. Hiervoor wordt een educatieprogramma opgezet en wordt getracht zoveel mogelijk inwoners van Hoorn bij de viering te betrekken.
Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een prachtig programma voor dit jaar. Hou deze site dus in de gaten voor het laatste nieuws.

Laatste nieuws