Stadswandeling Slag op de Zuiderzee

Alette-Local Guide Hoorn

Stadsgids Alette Dirkse neemt je mee op een stadswandeling langs een aantal plekken die verwijzen naar de Slag op de Zuiderzee. De Slag op de Zuiderzee vormt de start van een ongekende economische groei en bloeitijd van de stad Hoorn. Tijdens de korte gratis wandelingen van ca. 45 minuten vertelt Alette over de geschiedenis en de gevolgen van deze zeeslag voor Hoorn. Geen opsomming van jaartallen, maar spannende verhalen over iconische personen uit Hoorn!

De wandelingen starten op de Vismarkt. Er zijn drie starttijden:
– 12.30-13.15
– 13.45-14.30
– 15.00-15.45

Je kunt gratis aansluiten, maar de groepsgrootte is beperkt tot ca. 20 personen per wandeling. Zorg ervoor dat je ca. 5 minuten voor start van de wandeling aanwezig bent.

Over Gids Alette – Local Guide Hoorn
Normaal gesproken verzorgt Local Guide Hoorn / stadsgids Alette privĂ© wandelingen op maat voor kleine en grote groepen, toeristen, families, bedrijven en vriendengroepen. Deze wandelingen nemen je mee door de historische binnenstad en het havengebied van Hoorn. Deze wandelingen zijn uitgebreider en duren ook langer dan de ‘Slag op de Zuiderzee – wandeling’. Voor meer informatie over Stadswandelingen van Local Guide Hoorn, klik HIER!